Thailandsk

12. Pad Neua Namman Hoy                                                           G/ So / Bl / SE
    Biff i ingefær-oyster saus med chili og grønnsaker.
115,-
14. Khai Pad Bai Krapo                                                         Sv / BI / E /G /Se / So
    Oksekjøtt / kylling i sterk hvitløk-basilikum saus og grønnsaker.
115,-
15. Gaeng Phed                                                                                        E / F
    Oksekjøtt / kylling i kokosmelk, rød karri, basilikum, limeblad og grønnsaker.
115,-
16. Gaeng Phed - Kung                                                                            F / Sk
    Scampi i kokosmelk, rød karri, basilikum, limeblad og grønnsaker.
115,-
17. Gaeng Keo Wan                                                                                   E / F
    Oksekjøtt / kylling i kokosmelk, grønn karri, limeblad, basilikum og grlnnsaker.
115,-
18. Gaeng Keo Wan - Kung                                                                       F / Sk
    Scampi i kokosmelk, grønn karri, limeblad, basilikum og grønnsaker.
115,-
19. Panang Gai                                                                                         E / F
    Kylling i kokosmelk, Panang karri, limeblad og grønnsaker.
115,-

Allergener

Gluten ( G )­ -  Egg ( E ) - Fisk ( F) – Peanøtter ( P ) -  Soya ( So)  - Selleri ( Sel )

Sennep( Sen ) – Sesamfrø ( Se ) – Svoveldioksid og sulfitter ( Sv )  - Bløtdyr ( Bl )

Skalldyr ( Sk )  Nøtter – ( N )