Forretter

1. Kinesiske vårruller (2stk)                                                        G / Sv
   Fylt m/oksekjøtt og kål. Serveres m/sur-søt saus. 
55,-
2. Vietnamesiske vårruller (2stk)                                                 E  / F
   Fylt m/ svinekjøtt, grønnsaker og glassnudler. Serveres m/ sweet-chilisaus.
55,-
3. Vegetar vårruller (5stk)                                                          G / SV     
   Serveres m/ sur-søt saus.
45,-
4. Tom Yum kung                                                                      F / Sk
   Klassisk thai suppe m/ scampi og asiatiske ingredienser.
55,-

-
7. Kylling Satay (2 Stk)                                                        G/E/P
   Marinert kylling på grillspyd. Severes med peanøttsaus
59,-
9. Ferske vårruller (2stk)                                                            G / Sk / P
   Kylling, scampi, risnudler og grønsaker. Serveres m/ peanøttsaus.
55,-
10.Rekechips                                                                             Bl
    Fritert ris-chips m/ reker smak.
28,-
 
Allergener

Gluten ( G )­ -  Egg ( E ) - Fisk ( F) – Peanøtter ( P ) -  Soya ( So)  - Selleri ( Sel )

Sennep( Sen ) – Sesamfrø ( Se ) – Svoveldioksid og sulfitter ( Sv )  - Bløtdyr ( Bl )

Skalldyr ( Sk )  Nøtter – ( N )